Studio Kamerbeek - Annebell Kamerbeek

OVER

Studio Kamerbeek is opgericht door Annebell Kamerbeek. Zij is eigenaar en tevens drijvende kracht achter de studio. Studio Kamerbeek is een advies-en ontwerpbureau voor de woon- en interieurbranche en faciliteert in zowel de consumenten als de zakelijke wereld interieurprojecten en projectinrichtingen.

Als interieur adviseur en ontwerper tover ik je huis, restaurant of kantoor om in een kunstzinnige oase. Ik luister naar je verhaal, vooral tussen de regels door en maak een ontwerp met liefde dat perfect bij je past.

INTERIOR MEETS ART

Kunst hoort thuis in een interieur als je echt meerwaarde wilt uitstralen.

Vanuit mijn achtergrond in kunst- en designprojecten zet ik deze extra expertise graag in en bouw aan interieurs die ertoe doen. Tevens bied ik een gevarieerd aanbod in interieuradvies- en ontwerpmogelijkheden.

Daarbij kijk ik verder dan alleen de inrichting en uitvoering van ruimtes en let daarnaast ook op de kleine details die vaak een vernieuwende en frisse toevoeging aan de inrichting kunnen geven. Hierbij werk ik met de kracht van kleur, kunst en design en
stijlvolle meubels. Met een vooruitziende blik op innovatie en duurzaamheid.

Daarom krijg je bij mij een interieur dat eruit springt in vormgeving en waarin kunst dat extraatje geeft waardoor het weer gaat stralen

MISSIE

Laat je inspireren met een mooi ontwerp van klasse waar kunst een toegevoegde waarde heeft en geef kleur aan je nieuwe omgeving.

Verwondering laten voelen door inspirerende adviezen, inzichtelijk te maken wat een goed interieur advies en/ of ontwerp kan doen voor het interieur, dat is waar ik mijn klant in wil meenemen. Samen brengen we wensen, stijl en smaak in kaart en dit vormt de basis voor een spraakmakend interieur.

Mijn missie is om je vanaf het begin tot het eindontwerp te ontzorgen met de inrichtingsplannen van uw interieur of zaak. Ik luister naar je verhaal en neem je vervolgens mee in de werkwijze van studio Kamerbeek om te vertellen wat ik voor je kan betekenen.

Er wordt in heldere stappen gewerkt aan een voorontwerp en dit werk ik in overleg uit.

Samen komen we tot een prachtig eindontwerp en uitvoeringsplan.

De ruimtes en leefomgeving waarin wij dagelijks leven en werken maak ik graag vitaal, toekomstbestendig, duurzamer met originele en innoverende interieurontwerpen. Lifestyle en identiteit komen samen in een gezonde omgeving.

 

VISIE

Toekomstbestendige interieurontwerp projecten in een mix van duurzaamheid en innovatie, dat is toegangspoort tot een nieuwe transformatie.

Mijn visie is dat de klant optimaal gehoord en gezien wordt om gemeenschappelijke inrichtings- en ontwerpdoelen te realiseren. Daardoor wordt de klantbeleving naar een hoger level wordt getild en voelt zich onlosmakelijk verbonden aan de nieuwe inrichting van het interieur.

Daarbij werk ik graag met toekomstbestendige materialen, natuurlijke en duurzame (en hergebruik) van materialen, onderzoek en verken ik innovatieve producten en oplossingen om de ontwerpen te realiseren, die helemaal aansluiten en passen bij deze tijd.‚Äč

 

Voor alle interieur advies en ontwerp vragen bel of mail gerust:

T. 06 41 46 47 81
E. studiokamerbeek@gmail.com