INTERIEUR ADVIES EN ONTWERP

De juiste oplossing voor een spraakmakend interieur.

Graag neem ik je mee in de wereld van interieurs en voor de inrichting van woonhuizen, bedrijfsruimtes, restaurants, winkels of een stijlvol interieur. Studio Kamerbeek laat je de mogelijkheden zien om van het idee tot een uitvoerbaar ontwerp te komen en dit visueel en inzichtelijk te maken zodat je gelijk aan de slag kan met de uitvoering en de inrichting van de ruimte.

Met mijn professionele expertise bespaar je tijd en geld door een ontwerp te laten maken dat bij jouw inrichtingswensen past. Deze drie pijlers voor een sterke inrichting neem ik graag mee.

Duurzaamheid. Groene, duurzame oplossingen, zorgen dat de inrichting lang meegaat en ook nog eens bestaat uit materialen die het milieu zo min mogelijk belasten, ontwikkeld zijn voor een duurzame inzetbaarheid. Ook hergebruik van materialen behoort tot de mogelijkheden.

Innovatie. De nieuwste ontwikkelingen op gebied van inrichtingen, ontwikkeling van materialen, producten en diensten volg ik op de voet en zet ik op verschillende wijze in.

Een bezoek aan de jaarlijkse events op gebied van duurzaamheid en innovatie deel ik graag met je. Daar pionier ik graag naar de nieuwste ontwerpen op gebied van duurzaamheid en innovatie, en zoek naar duurzame en innovatieve oplossingen voor interieurs. Je kan dit zien bij het kopje actueel waar je mijn “inspirationbook Salone del Mobile 2024” gratis kan downloaden.

Kunst. Alles wat met het hart gemaakt is geeft een meerwaarde aan de ruimte en geeft sfeer. Daarbij gaat de ruimte stralen en kan de kleur de gemoedsrust beïnvloeden. Kunst is een essentieel onderdeel van onze geestelijke gezondheid en welzijn. Met kunst gaat de energie stromen en er ontstaat letterlijk en figuurlijk beweging. Het brengt de omgeving tot leven.

Studio Kamerbeek - Moodboard

PROJECTMANAGEMENT

Heb je plannen om een interieurproject te starten en te ontwikkelen en zoek je daarbij een goede begeleiding voor het project?

Studio Kamerbeek heeft ruime ervaring in projectmanagement en helpt je graag verder om je voorstel vorm te geven en met deskundigheid ontwerp ik o.a. voor huizen, restaurants, kantoren en winkels. Hierin worden uiteraard alle wensen van de opdrachtgever meegenomen. Daarbij lever ik desgewenst een helder inkoopadvies en overzicht van gerenommeerde leveranciers en uitvoeringspartners.

MODULES & TOTAALPLAN

Investeer nu in een toekomstbestendig interieur en begin met een goed interieuradvies en ontwerp.

Graag begin ik samen met een verfrissende blik te werpen op de nieuw in te richten ruimte en daarbij kan ik een quickscan maken waardoor de eerste stap gezet is naar een helder stappenplan voor het interieur advies en mogelijk project.

Ik werk met losse modules voor advies en ontwerp, dat kan voor één ruimte zijn en ook meerdere ruimtes. Denk hierbij aan de modules: het moodboard, sfeerimpressie, de indeling, vlekkenplan, ontwerp ruimte, muren en kleurenplan, wandbekleding, vloeren, sanitair, keuken, materialenplan, kleurenplan compleet, lichtplan, meubelplan, styling, overzicht van stalen, een shoppinglist.

Daarbij ben ik sterk in totaalconcepten. In het kort betekent dat in een ontwerp alle elementen afzonderlijk kunnen worden meegenomen als ook in het totaalplan.

Alle ontwerpen worden digitaal uitgewerkt, zodat je een helder overzicht krijgt van hoe de ruimte eruit komt te zien. Het resultaat is een goed doordacht totaalplan, inclusief stalen en alles wat nodig is om tot de uitvoering over te gaan. Daarin zijn al jouw wensen uitgewerkt en direct uitvoerbaar.

Investeer in een prachtige sfeervolle woon werk/ruimte vol comfort waarbij kleuren en materialen in balans zijn.

Studio Kamerbeek - Moodboard

INTERIEUR ADVIES EN ONTWERP VOOR DE ZAKELIJKE MARKT

Laat je bedrijf weer uitstraling en karakter krijgen met een goed interieur ontwerp.

Studio Kamerbeek faciliteert in de huisstijl en merk van uw bedrijf, wat veel tijd en geld bespaart en ontwerpt een functioneel en krachtig interieur.

Naast het ontwerpen verzorgt Studio Kamerbeek ook de inkoop van het meubilair, de organisatie van de uitvoering, projectmanagement en de overige faciliteiten die het project met zich meebrengt.

Ben je op zoek naar een nieuw interieur ontwerp voor een kantoor, flexplek, horeca, winkel of andere zakelijke ruimte groot of klein? Dat kan! Studio Kamerbeek geeft advies op maat en maakt een passend ontwerp, waarbij zowel rekening wordt gehouden met de voorwaarden en functionaliteiten waar de ruimte aan moet voldoen, als de uitstraling en uitwerking van de huisstijl en identiteit van uw bedrijf.

Ontwerp: D/Dock