INTERIEURADVIES & ONTWERP

De juiste oplossing voor een spraakmakend interieur
Hier komen alle krachten en visuele beelden samen om tot heldere en passende ontwerpen te komen. Graag neem ik u mee in de wereld van mogelijkheden voor de inrichting van bedrijfsruimtes tot een stijlvol interieur. Studio Kamerbeek laat u de mogelijkheden zien om van idee tot ontwerp te komen en dit visueel en inzichtelijk te maken.

INTERIEUR ADVIES EN ONTWERP COMPLEET

Studio Kamerbeek is sterk in totaalconcepten. Dat betekent dat in een ontwerp alle elementen worden meegenomen: indeling, ontwerp ruimte, muren, vloeren, sanitair, keuken, materialenplan, kleurenplan, lichtplan, meubelplan, ontwerp maatwerk meubels, styling en een shoppinglist.

Alle ontwerpen worden digitaal uitgewerkt, zodat je een helder overzicht krijgt van hoe de ruimte eruit komt te zien. Het resultaat is een goed doordacht totaalplan dat direct uitvoerbaar is.

INTERIEUR ADVIES EN ONTWERP VOOR DE ZAKELIJKE MARKT

Investeer nu in een toekomstbestendig interieur en begin met een goed interieuradvies en ontwerp.

Laat je bedrijf weer uitstraling krijgen met een goed interieur ontwerp. Wij faciliteren in de huisstijl en brand van uw bedrijf en zorgen voor een nieuwe en krachtig interieur.
Naast het ontwerp verzorgt Studio Kamerbeek ook de inkoop van het meubilair, de organisatie van de uitvoering en de overige faciliteiten die het project met zich meebrengt op zich nemen.

Bent u op zoek naar een nieuw interieur ontwerp voor een kantoor, flexplek, restaurant, winkel of andere zakelijke ruimte? Dat kan! Studio Kamerbeek geeft advies op maat en maakt een passend ontwerp, waarbij zowel rekening wordt gehouden met de functionaliteiten waar de ruimte aan moet voldoen, als de uitstraling en uitwerking van de huisstijl en brand van uw bedrijf.