INTERIEUR ADVIES EN ONTWERP

De juiste oplossing voor een spraakmakend interieur.

Graag neem ik je mee in de wereld van mogelijkheden voor de inrichting van bedrijfsruimtes, restaurants, winkels of een stijlvol interieur. Studio Kamerbeek laat je de mogelijkheden zien om van het idee tot een uitvoerbaar ontwerp te komen en dit visueel en inzichtelijk te maken zodat je gelijk aan de slag kan met de uitvoering en de inrichting. Hier komen alle krachten en visuele beelden samen om tot heldere en passende ontwerpen te visualiseren.

MODULES & COMPLEET

Investeer nu in een toekomstbestendig interieur en begin met een goed interieuradvies en ontwerp.

Begin met een verfrissende blik te werpen op de nieuw in te richten ruimte en laat door mij een quickscan maken, dan is de eerste stap gezet naar een helder stappenplan voor het interieurproject.

Ik werk met losse modules voor advies en ontwerp, dat kan voor één ruimte zijn en ook meerdere ruimtes, daarbij ben ik sterk in totaalconcepten. In het kort betekent dat in een ontwerp alle elementen afzonderlijk kunnen worden meegenomen als ook het totaalplan.

Denk hierbij aan de modules: het moodboard, sfeerimpressie, de indeling, vlekkenplan, ontwerp ruimte, muren en kleurenplan, wandbekleding, vloeren, sanitair, keuken, materialenplan, kleurenplan compleet, lichtplan, meubelplan, styling, overzicht van stalen, een shoppinglist.

Alle ontwerpen worden digitaal uitgewerkt, zodat je een helder overzicht krijgt van hoe de ruimte eruit komt te zien. Het resultaat is een goed doordacht totaalplan dat direct uitvoerbaar is.

 

Studio Kamerbeek - Moodboard
Studio Kamerbeek - Moodboard

INTERIEUR ADVIES EN ONTWERP VOOR DE ZAKELIJKE MARKT

Laat je bedrijf weer uitstraling en karakter krijgen met een goed interieur ontwerp.

Studio Kamerbeek faciliteert in de huisstijl en merk van uw bedrijf, wat veel tijd en geld bespaart en ontwerpt een functioneel en krachtig interieur.

Naast het ontwerpen verzorgt Studio Kamerbeek ook de inkoop van het meubilair, de organisatie van de uitvoering, projectmanagement en de overige faciliteiten die het project met zich meebrengt.

Ben je op zoek naar een nieuw interieur ontwerp voor een kantoor, flexplek, horeca, winkel of andere zakelijke ruimte groot of klein? Dat kan! Studio Kamerbeek geeft advies op maat en maakt een passend ontwerp, waarbij zowel rekening wordt gehouden met de functionaliteiten waar de ruimte aan moet voldoen, als de uitstraling en uitwerking van de huisstijl en identiteit van uw bedrijf.

PROJECTMANAGEMENT

Heb je plannen om een interieurproject te starten en te ontwikkelen en zoek je daarbij een goede begeleiding voor het project?

Studio Kamerbeek heeft ruime ervaring in projectmanagement en helpt je graag verder om je voorstel vorm te geven en met deskundigheid ontwerp ik o.a. voor huizen, restaurants, kantoren en winkels. Hierin worden uiteraard alle wensen van de opdrachtgever meegenomen. Daarbij lever ik desgewenst een helder inkoopadvies en overzicht van gerenommeerde leveranciers en uitvoeringspartners waar we inkoop mogelijkheden hebben.

Ontwerp: D/Dock